Kpss'ye Hangi Kaynaklardan Nasıl Hazırlanmalı (Kpss için kilit bilgiler)

Hangi kaynaklardan çalışmalıyım, hangi yayınları çözmeliyim, nasıl hazırlanmalıyım...
Kpss için kilit bilgiler...

Öncelikle Buradan Herkese Merhabalar...
Şimdi edindiğim deneyimler doğrultusunda size Yukarıda bahsettiğim gibi hangi kaynakları kullanmak, nasıl hazırlanmalı gibi konuları anlatacağım.



1-Öncelikle ilk yapmanız gereken Şu an piyasadaki Yargı, İhtiyaç, Yedi İklim, Fem gibi önde olan yayınları takip etmenizdir. Yalnız bunları takip ederken tek yönlü çalışmayın yani bir kaynağa bağlı kalmayın yapabiliyorsanız eğer bu yayınların her birinden birer soru bankası bitirmeniz en iyi iş olacaktır peki neden?
Bu kaynakların her birinde farklı soru tipi mevcut olabilir yani farklı soru tipleri ile hem kpss deki soruları yakalama şansınız artar hem de beyniniz her yönü ile çalışır.
2-X Yayıncılığın not defteri tarzınaki kitpları alın ve takrar yapın. Bu not kitapları konuları detaya inmeden özet bir şekilde güzelce açıklamış.
3-Çıkmış soruların hepsini bitirin;önce elinize bir Kpss konu dağılımı alın. osym.gov.tr yi açın Askeri sınavlar, kpss sınavları, öss gibi sınavların kpss konu dağılımına göre seçin ve çözün çünkü ösym oturup da her sınav için farklı konuları ve farklı soru sitilini pek kullanmaz.

Buradan bütün memur adaylarına başarılar diliyorum
iyi çalışmalar...

Lütfen Yorumunuzu Eksik Etmeyin...

SENDE PAYLAŞ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More